top of page

Voordeurstickers

Maak je voordeur persoonlijk met deze originele voordeurstickers. Je kunt ze plakken op de voordeur, het raam in je voordeur of zelfs het raam ernaast. Heel gemakkelijk en snel aan te brengen zonder boren en schroeven zoals bij een naambordje.

Je kunt jullie voornamen in de voordeursticker laten terugkomen, maar jullie achternaam en zelfs jullie huisdier erbij kan ook. 

Met deze voordeur naamsticker laat je iedereen op een originele manier weten dat jullie er wonen!

Voordeurstickers plakken.....hoe doe ik dat?

Een voordeursticker plakken......hoe doe ik dat dan? Eigenlijk is het heel gemakkelijk en kun je snel en binnen no-time een originele voordeur hebben met deze naamsticker. En hoe handig is het dat er geen boor aan te pas hoeft te komen met deze stickers. De voordeursticker is een mooi alternatief voor een naambordje als je het makkelijk en simpel wilt houden. 

Handig om te weten is dat je de voordeurstickers zowel aan de binnenkant als buitenkant van het raam kunt plakken. Bij het bestellen van de sticker kun je je keuze hiervoor aangeven. De sticker is weerbestendig en kan prima nat worden. Wel is de ervaring dat een sticker aan de binnenzijde van het raam langer blijft zitten, omdat deze minder te verduren krijgt. Iets om even goed over na te denken voordat je besteld!

Belangrijk is dat je de voordeur of het raam eerst goed schoonmaakt en laat drogen voordat je de sticker gaat plakken. Bepaal vervolgens de juiste plaats waar jullie voornamen en/of jullie achternaam mag komen. Losknippen van de verschillende onderdelen van de voordeursticker kan eventueel handig zijn. Kleinere stukken sticker zijn vaak gemakkelijker te plakken dan 1 grote sticker.

De voordeursticker bestaat uit drie lagen. De achterkant, de sticker en als laatste de transparante folie. 

Zorg ervoor dat je de sticker op een vlakke ondergrond legt en wrijf met een pasje over de transparante folie. Haal de folie los en plak deze samen met de voordeursticker op de juiste plek.

Wrijf met een pasje goed over de sticker en verwijder daarna voorzichtig de transparante folie. 

En klaar is je persoonlijke voordeur!

Check de uitgebreide plakinstructie die je meegeleverd krijgt ook goed door voordat je gaat plakken of check deze hier op de website voor een optimaal resultaat van jouw originele sticker!

bottom of page