top of page

Retourneren

We gaan er natuurlijk vanuit dat jij net zo blij wordt van jouw producten, als wij, om ze te maken. Toch kan het voorkomen dat je je bestelling zou willen retourneren.

 

Mocht dat niet zo zijn dan heb je het recht om je product, binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren. Zonder opgaaf van redenen, dat is wettelijk zo geregeld. De kosten voor terugsturen zijn wel voor jezelf. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden, dit hebben we uitgelegd in de algemene voorwaarden.

Als je gebruik maakt van je recht om te retourneren storten we het orderbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening die jij hebt gebruikt bij de aanschaf. Jouw teruggestuurde producten moeten dan wel in goede staat door ons zijn ontvangen.

Voordat je je product terugstuurt, stuur dan eerst een email naar bymariquecreations@gmail.com met daarin je naam, besteldatum en product, afleveradres en de reden van je retournering. We kunnen alleen geld terugstorten op de rekening die jij hebt gebruikt om het product te betalen.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Wij sturen je daarom na jouw bestelling altijd een bevestiging. Je kunt daarop controleren of gepersonaliseerde gegevens juist zijn ontvangen. Mocht door By Marique Creations een schrijffout zijn gemaakt in het product, dan krijg je natuurlijk alsnog een juist product. Hiervoor geldt dan de klachtenregeling. Die staat ook in de algemene voorwaarden.

Ben je echt niet tevreden met je gepersonaliseerde product, neem vooral contact op met Marieke bymariquecreations@gmail.com, dan proberen we er samen uit te komen.

bottom of page